Blog – Ørum Advice

Verdens største bæredygtighedsnetværk for virksomheder besøger Herning 

FN Global Compact Network Denmark besøger i begyndelsen af juni Herning for at deltage i to arrangementer med lokale virksomheder. Per Ørum, Ørum Advice der står bag invitationen, håber at flere lokale virksomheder får øjnene op for nye måder at dokumentere bæredygtighedsindsatsen på. Det er ikke længere nok blot at sige, at man vil gøreContinue reading “Verdens største bæredygtighedsnetværk for virksomheder besøger Herning “

Podcast: Derfor skal du arbejde strategisk med FNs Verdensmål

Det er intentionen om at gøre en konkret forskel ved hjælp af FNs Verdensmål, der er det afgørende incitament, mener Per Ørum der hjælper virksomheder med at implementere FNs Verdensmål i strategien. Han bliver interviewet i denne episode af Ørums Kommunekontor interviewet af to bachelor-studerende fra Erhvervsakademi MidtVest. Mange virksomheder oplever et stigende pres forContinue reading “Podcast: Derfor skal du arbejde strategisk med FNs Verdensmål”

Julehilsen fra Per Ørum og Ørum Advice

Kære Kunder, Samarbejdspartnere og Følgere Jeg vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende 2022. Dette år har på mange måder været et specielt år for mig personligt – og ikke mindst for Ørum Advice. Nøgleordene har været konceptudvikling, opbygning af partnerskaber og relationer samt et politisk comeback, der ikke lige stodContinue reading “Julehilsen fra Per Ørum og Ørum Advice”

Podcast: Sporten mobiliserer klimahandling sammen

Episode af Ørums Kommunekontor optaget ved Klimafolkemødet i Middelfart i sep. 2021, hvor Idrætsklubberne AGF, Herning Bluefox, eventet VM i Ridesport i Herning 2022 samt Klimaordfører Mona Juul (MF) er i en samtale med Per Ørum om, hvordan sporten kan mobilisere klimahandling sammen.  Her er masser af inspiration at hente for idrætsklubber, kommuner, events, virksomhederContinue reading “Podcast: Sporten mobiliserer klimahandling sammen”

Succesfuldt Klimafolkemøde for Ørum Advice

Med tre events, masser af solskin og en stemning i forhold til at stå sammen om klimaudfordringen i bagagen kunne Ørum Advice fra Herning sætte flueben ud fra et meget vellykket klimafolkemøde i Middelfart, der ifølge arrangørerne blev besøgt af mellem 8.000 – 10.000 mennesker. Ørum Advice havde en bod ved det folkelige klimamøde, ogContinue reading “Succesfuldt Klimafolkemøde for Ørum Advice”

Analyse: Ingen hyggetur med Wammen ved rattet

Regeringens finanslovsudspil bremser op i forhold til den aktuelle vækst i samfundet, og der ligger adskillige bump på vejen før den røde bil kan køres i garagen sammen med en finanslovsaftale sidst i november eller i starten af december. Det var forventet, at Finansministeren ikke ligefrem ville byde op til en hyggetur med åben kalecheContinue reading “Analyse: Ingen hyggetur med Wammen ved rattet”


Få nye blogindlæg sendt direkte til din mail.

Følg Bloggen her


%d bloggers like this: