Blog – Ørum Advice

Podcast: Sporten mobiliserer klimahandling sammen

Episode af Ørums Kommunekontor optaget ved Klimafolkemødet i Middelfart i sep. 2021, hvor Idrætsklubberne AGF, Herning Bluefox, eventet VM i Ridesport i Herning 2022 samt Klimaordfører Mona Juul (MF) er i en samtale med Per Ørum om, hvordan sporten kan mobilisere klimahandling sammen.  Her er masser af inspiration at hente for idrætsklubber, kommuner, events, virksomhederContinue reading “Podcast: Sporten mobiliserer klimahandling sammen”

Succesfuldt Klimafolkemøde for Ørum Advice

Med tre events, masser af solskin og en stemning i forhold til at stå sammen om klimaudfordringen i bagagen kunne Ørum Advice fra Herning sætte flueben ud fra et meget vellykket klimafolkemøde i Middelfart, der ifølge arrangørerne blev besøgt af mellem 8.000 – 10.000 mennesker. Ørum Advice havde en bod ved det folkelige klimamøde, ogContinue reading “Succesfuldt Klimafolkemøde for Ørum Advice”

Analyse: Ingen hyggetur med Wammen ved rattet

Regeringens finanslovsudspil bremser op i forhold til den aktuelle vækst i samfundet, og der ligger adskillige bump på vejen før den røde bil kan køres i garagen sammen med en finanslovsaftale sidst i november eller i starten af december. Det var forventet, at Finansministeren ikke ligefrem ville byde op til en hyggetur med åben kalecheContinue reading “Analyse: Ingen hyggetur med Wammen ved rattet”

Podcast: Fra FNs Verdensmål til Virksomhedskultur

I denne episode af ”Ørums Kommunekontor” tager Per Ørum fat på, hvordan man med inspiration fra FNs 17 verdensmål og de 169 delmål kan påvirke virksomhedskulturen positivt, og tage fat på konkrete indsatser, hvor man som virksomhed på en transparent og innovativ måde får indarbejdet bæredygtighed som en vigtig del af virksomhedens strategi. For mangeContinue reading “Podcast: Fra FNs Verdensmål til Virksomhedskultur”

Stort midtjysk klimaaftryk på årets største klimabegivenhed i Danmark.

Det midtjyske område er rigt repræsenteret ved årets største begivenhed i Danmark på klimafronten. Herning-firmaet Ørum Advice, der ejes og drives af det tidligere Folketingsmedlem Per Ørum, er medarrangør af Klimafolkemødet, der forventer omkring 5.000 gæster dagligt fra torsdag til og med lørdag i den kommende uge.  Ørum Advice står bag tre events ved Klimafolkemødet,Continue reading “Stort midtjysk klimaaftryk på årets største klimabegivenhed i Danmark.”

PODCAST: Få succes med salg til det offentlige – Del 1+2

Når man handler med det offentlige, skal man forberede sig lige så godt som hvis man ønsker at handle med Mærsk eller andre store virksomheder. I denne nye podcast bliver der sat fokus på, hvilke redskaber der skal være styr på, når man vil ind på det offentlige marked. I den første af to podcastContinue reading “PODCAST: Få succes med salg til det offentlige – Del 1+2”


Få nye blogindlæg sendt direkte til din mail.

Følg Bloggen her


%d bloggers like this: