FNs Verdensmål (SDG17)

Har repræsenteret Danmark i FN-regi ved flere lejligheder. Både i forbindelse FN´s Generalforsamling og ved flere af FN´s Klimatopmøder.

Erfaring med FN-Systemet

FNs Verdensmål har været et fantastisk initiativ, , da det er lykkedes at nå ud decentralt til den enkelte borger, den enkelte virksomhed eller den enkelte kommune.

Jeg har kendt FN-systemet, som delegeret for Danmark ved FNs Generalforsamling, lige siden jeg startede min politiske karriere for snart tyve år siden. Jeg har desuden også som tidligere klimapolitiker deltaget ved flere af FNs Klimatopmøder på vegne af det danske parlament.

I dag er det et konkurrence-parameter at arbejde med FNs Verdensmål. Start rejsen med mig som guide, og opdag at der ligger nye forretningsmuligheder i det bæredygtige spor.

Hvorfor verdensmålene?
  • Være et skridt foran konkurrenterne
  • Krav fra eksisterende kunder/det offentlige
  • Risikostyring
  • I kan skabe nye muligheder i markedet
  • I kan øge medarbejder-engagementet ved at have et større formål


SDG Red Dot Session er en workshop for alle der ønsker at blive konkrete i deres arbejde med bæredygtighed i virksomheden.

De 17 Verdensmål og 169 delmål er udgangspunktet for en intens og inspirerende workshop hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab identificerer virksomhedens potentiale for at arbejde med FNs Verdensmål – og samtidig styrke forretningen!

En SDG Red Dot Session giver følgende resultater:

• Tydelig og prioriteret plan for at styrke virksomhedens evne til at omdanne muligheder, der opstår med FN’s verdensmål, til bæredygtige kommercielle løsninger

• Fælles erkendelse af forskellen på, hvad der er ”fremtidig retning” og hvad der er”nutidens opgaver”.

Per Ørum sammen med Kim Svendsen, der er manden bag det innovative koncept
SDG RED DOT SESSION:

SDG Red Dot Session er udviklet af Innovationcolours som Ørum Advice har etableret et strategisk partnerskab med i juni 2021.

STEP 1
Workshop hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab identificerer 
mål og gør dem konkrete I virksomhedens egen kontekst
STEP 2
Implementering af de udvalgte mål sammen med tovholder. Der arbejdes med målene, indikatorer og der udarbejdes en strategi.STEP 3
Udvælg og formuler virksomhedens egne bæredygtighedsmål
inspireret af FNs Verdensmål.
STEP 4
Dokumenter og synliggør indsats med SAM360. Synlighed og overblik skaber tillid og engagement. Både for kunderne og for jeres egne medarbejdere.

Ræk ud efter mig hvis du ønsker yderligere information om FNs Verdensmål. Du kan få en halv times sparring helt gratis

%d bloggers like this: