Logo

Folkemøde

Events / Folkemøde

Forberedelse inden et arrangement er altafgørende.

Brug værtsskab til at skabe værdi for din virksomhed eller organisation.

Forberedelse er altafgørende i forhold til at få den rette opmærksomhed i forbindelse konferencer, messer og andre event.

Ørum Advice kan være behjælpelig med at arrangere debatter, finpudse budskaberne, sørge for den rette markedsføring eller bidrage som moderator/vært for samtaler/debatter. Vi har erfaring med at arrangere Folkemøde på Bornholm for kunder. Et unikt arrangement, der giver mulighed for at komme tæt på beslutningstagere i det offentlige.

Folkemødet på Bornholm

På folkemødet er der rig mulighed for at markere et budskab i et uformelt miljø. Ørum Advice har erfaring med at arrangere folkemøde og være torvholder både i forhold til det praktiske (deadlines mv.) samt det indholdsmæssige.

Der er meget værdi at hente de tre dage Folkemødet afholdes, men den største værdi ligger i den kommunikationsindsats man yder før, under og efter på sociale medier mv. Der er 2500 events på tre dage i skønne Allinge, så det er vigtigt at sammensætte en slagkraftig og vedkommende kampagne.

Events / Folkemøde

Ordstyrer

Per Ørum

Per Ørum

Founder – Senior Advicer

Per Ørum er en erfaren moderator i forbindelse med konferencer og Folkemødet på Bornholm. Han har fortid som Folketingsmedlem og styrer debatterne med jysk ro og stor indsigt i den politiske verden.