Partnere

Ørum Advice´s tror på partnerskaber Verdensmål 17 som
omhandler partnerskaber, er derfor en vigtig del af firmaets
strategi – strategiske, faglige og i kunderelationen.”

— Per Ørum.

Sådan får du det offentlige som kunde

Det offentlige køber ind for 380 milliarder om året. Du skal være godt forberedt på strategier, økonomi, organisering og meget mere, når du vil handle med det offentlige.

Jeg hjælper med min store erfaring dig med din strategi i forhold til at handle med det offentlige.

Læs mere her

Gør det let for det offentlige at etablere samarbejde med dig. Vis du er godt forberedt – Du skal være lige så godt forberedt, som hvis du ville handle med Mærsk, når du kontakter det offentlige.
Skab relationer eller påvirk din sag i det politiske miljø

Jeg har meget stor erfaring fra det politiske liv efter næsten syv år i Folketinget. Jeg stiller gerne mit netværk til rådighed for mine kunder, så længe sagen er saglig og etisk korrekt.

Har du en sag, der kræver politisk opmærksomhed eller skal relationerne til det politiske miljø styrkes, så hjælper jeg gerne med strategien.
Læs mere her

Per Ørum har et stort netværk indenfor det politiske liv, og stiller det gerne til rådighed for sine kunder..
Få implementeret FNs Verdensmål i strategien

Styrk konkurrence-evnen, medarbejderloyaliteten og CSR på en jordnær måde. Sammen tager vi afsæt i verdensmålene og ender med jeres egne mål. Jeg benytter SDG RED DOT SESSION, som er det bedste og mest intuitive koncept, for alle der ønsker at blive konkrete i deres arbejde med bæredygtighed i virksomheden. Samtidig viser vi og dokumenterer indsatsen med SAM360.
Læs mere her

Fra Verdensmål til Hverdagsmål


“Held og lykke med salg til det offentlige” er den kommentar vi har fået flest gange i LifeBoard ApS som sælger livredningsudstyr til de danske strande. Men Per Ørums første kommentar var ” offentlige kunder er fantastiske, men det kræver dedikeret forberedelse før det lykkes”.

Med en skræddersyet workshop, der tog udgangspunkt i vores produkt og problemstillinger, blev vi sat ind i det offentlige system med helt håndgribelige action points, så vi kunne komme i gang med salg til det offentlige. Allerede 2 uger efter workshoppen havde vi møde med 5 kommuner – det siger vist det hele!

Team Lifeboard APS

%d bloggers like this: