Per Ørum

Hvem er jeg?

Jeg har mange års politisk erfaring. En erfaring jeg bruger til at rådgive virksomheder. Jeg har siddet knap syv år i Folketinget (2005-2011), og er nu politisk aktiv som kommunalpolitiker i Herning Kommune, hvor jeg bor.

Skal man koge min karriere ned til få ord, så handler den om salg, politik, kommunikation, strategi og sport. I offentligheden er jeg mest kendt for mine knap syv år som medlem af folketinget. Men jeg har også stor erfaring fra erhvervslivet, både når det gælder BtoC, BtoB og BtoG. På denne side vil jeg prøve at give et billede af min historie.

"Spørg ikke hvad dit land kan gøre for dig – Spørg hvad du kan gøre for dit land!"

Sådan lød det i Præsident John F. Kennedy´s indsættelsestale som ny præsident i 1960. Han blev desværre myrdet i Dallas i 1963. Samme skæbne ramte hans bror Robert fem år senere under hans kampagne mod præsidentembedet. Men kort før sin død, holdt han en tale i Kansas hvor han rejste spørgsmålet om, hvorfor vi måler på alt andet end det, der for alvor betyder noget for os.

En tale med fokus på at livskvalitet (formål) er vigtigere end økonomi. Denne inspiration fra Kennedy-brødrene som rummer livskvalitet, formål og samfundssind sidder dybt i mig, og det er derfra min mission om at inspirere virksomheder til at tage samfundsansvar stammer. Jeg glæder mig over, at der i disse år er kommet rigtig meget fokus på disse værdier.

Politisk karriere

Jeg blev folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i 2002, og blev valgt til Folketinget ved folketingsvalget i 2005.

Jeg sad i folketinget indtil valget i 2011, hvor jeg trods næsten 5000 personlige stemmer ikke opnåede genvalg. I efteråret 2021 gjorde jeg politisk comeback ved kommunalvalget og blev valgt til byrådet i Herning Kommune for Det Konservative Folkeparti.

Her er jeg udover at være gruppeformand, også næstformand i økonomi, erhverv- og uddannelsesudvalget samt medlem af beskæftigelsesudvalget mv.

Jeg har i min politiske karriere repræsenteret Danmark og Folketinget ved FNs Generalforsamling i New York samt ved flere af FNs Klimatopmøder.

Erhvervskarriere

Min erhvervsmæssige erfaringer kan jeg tage med mig ind i mit arbejde i dag, hvor ansvar har været grundstenen i min karriere, som kan ses her.

Project Manager 2015 – 2018

Wannasport

WannaSport er en populær sportsapp, hvor man kan booke sportsfaciliteter via sin mobiltelefon. Vi lavede aftaler med omkring 15 kommuner, som gav borgerne adgang til sport

Sales Manager 2018 -2020

Unisport Scandinavia

Unisport er nordens største leverandør af sportsfaciliter. Her solgte jeg kunstgræsbaner og andre udendørs sportsanlæg til sportsklubber og kommuner. Udover salg tog jeg mig også af afgivelse af tilbud ved udbud.

Min mission

IMG_6118
FNs Verdensmål

Det kan være i den generelle kommunikation eller det kan ved hjælp af FN’s Verdensmål, som jeg opfatter som et ”sprog”, der er velegnet til at beskrive de gode ting man gør eller ønsker at gøre. I den sammenhæng er oprigtighed og ærlighed helt centralt og vigtigt.

Per Ørum:
Per Ørum Jørgensen fylder 50 -  direktør i den københavnsk kommunikationsvirksomhed Influenter A/S, der arbejder med både kommerciel og politiske lobbyisme. Arbejder det meste af tiden med udgangspunkt fra hjemmet i Herning. 
Tidligere folketingsmand som både kristen og konservativ på Christiansborg. Den politiske politisk karriere endte på forsiden af aviserne pga sprit. 
Bror til Jan Ørum Vermø og har tidligere arbejdet sammen med ham i både Freestyle Media og VermøGruppen 2000-2005

Vi snakker om tiden efter et liv som politiker og alkoholiker på mediernes forsider ... og om hvordan de politiske erfaringer i dag bruges til lobbyarbejde for kunder
Kommunikation

I dialogen med det offentlige kommer man i mange tilfælde lettere frem til den rette modtager, hvis man formår at kommunikere strategisk og med oprigtighed formulere samfundsmæssige udfordringer, man vil bidrage til at løse.

1628183380330
Bæredygtighed

Min passion for bæredygtighed udlever jeg nu ved at inspirere og rådgive virksomheder, der ønsker at implementere FN’s Verdensmål i strategien.

Her finder du mig

Adresse
Kontaktoplysninger
sociale medier
Profilbillede af Per

Per Ørum

Ejer af
%d bloggers like this: