Public Kommunikation

Hvordan din virksomhed kan bidrage

Formål / Purpose

Kommunikation handler ikke længere om at løse din virksomheds problemer – men om hvordan din virksomhed kan bidrage til at løse samfundets problemer.

Få inspiration til hvordan din virksomhed kan tage samfundsansvar. Bliv bevidst om faldgrupper og få vejledning om, hvordan man undgår at blive partipolitisk.

Jeg har en ambition om at være en aktør i Public Affairs-Branchen, der er kendt for at snobbe nedad.

Individuel workshop, som er øremærket jeres branche

Workshop

De fleste forløb påbegyndes med en individuel workshop, som er øremærket jeres specielle branche eller tilknytning til den offentlige sektor.

Vi stiller skarpt på, hvordan I kan være med til at løse samfundsmæssige udfordringer med jeres produkt eller ydelse. Det er altid en god indgangsvinkel til dialogen med det offentlige.

Vi kigger også på, hvordan langt i er med at få bæredygtighed implementeret i strategien, da det er vigtigt, når man vil handle med det offentlige. Vi kigger på konkurrencesituation, udbud, om meget mere.

image00009

Det vigtigt at gøre sit hjemmearbejde ordentligt

Rådgivning & sparring

Når man skal handle med det offentlige, og det gælder uanset om det er kommuner, regioner, styrelser eller ministerier, så er det vigtigt at gøre sit hjemmearbejde ordentligt. Man skal sætte sig ind hvilke strategier der opererer ud fra, hvad er de optaget af politisk, hvem skal man kontakte, og hvornår er timingen den rigtige. Alle disse spørgsmål kan Ørum Advice hjælpe dig med at finde svar på. 

Rådgivning kan være opfølgning på workshoppen. Enten i form af analyser eller i form af faste opfølgningsmøder, så jeg kan støtte jeres indsats på baggrund af det, som I har lært i forbindelse med workshoppen.

Forberedelse inden et arrangement er altafgørende.

Konferencer & Events

Forberedelse er altafgørende i forhold til at få den rette opmærksomhed i forbindelse konferencer, messer og andre event. 

Ørum Advice kan være behjælpelig med at arrangere debatter, finpudse budskaberne, sørge for den rette markedsføring eller som moderator/vært for samtaler/debatter. Jeg har erfaring med at arrangere Folkemøde på Bornholm for kunder. Et unikt arrangement, der giver mulighed for at komme tæt på beslutningstagere i det offentlige.

Jeg har stor erfaring fra det politiske liv efter mine 10 år i toppolitik

Public Affairs

Jeg har stor erfaring fra det politiske liv efter min knap ti år i toppolitik. Når jeg går ind i et kundeforhold, så stiller jeg den erfaring, min viden og mit netværk til rådighed for min kunde. Det er ikke alt jeg siger ja til – det er vigtigt i denne branche at have sin personlige integritet med sig. I den sammenhæng er det vigtigt at pointere, at jeg ikke kan rådgive virksomheder, der gerne vil handle med Herning Kommune.

Men jeg ser en stor opgave og udfordring i at bruge min unikke erfaring fra det politiske til at bygge bro mellem det private og det politiske. Jeg betragter mig mere som rådgiver fremfor som lobbyist i den sammenhæng.

Der er ikke to sager, der er ens. Derfor tilbyder jeg individuel rådgivning øremærket præcis den opgave, der skal løses. Der er mange greb i skuffen. Det kan være 1:1 møder med beslutningstagere, det kan være foretræde for et udvalg, det kan være en særlig kommunikationsindsats, det kan være deltagelse i et event eller afholdelse af en konference.

Advertorials er et effektfuldt redskab til at skabe opmærksomhed

Advertorial

Advertorials er et effektfuldt redskab til at skabe opmærksomhed omkring et tema, en god historie eller en mærkesag, som man gerne vil fremme kendskabet til blandt bl.a. offentlige beslutningstagere. Ørum Advice har et samarbejdet med Altinget.dk og tilbyder annoncørbetalt indhold til henholdsvis print (magasin) eller online på Altinget.dk og fagportaler.

Markedsføring via advertorials kan ske på rigtig mange måder. Man kan f.eks. benytte advertorials til vidensdeling, oplysning og dagsorden. Modellen vi sætter sammen kan skræddersyes efter kundens ønsker og behov til netop den konkrete kampagne.

Altinget: magasin udkommer den anden tirsdag i hver måned.

Mit mål er at få virksomheder til at tage samfundsansvar

Jeg har hjulpet en lang række virksomheder

Vileda Professional

B2G-Workshop, Sparring og Rådgivning (Abonnement)

EPICO-IT A/S

B2G-Workshop, Analyser, Advertorial, Sparring og Rådgivning (Kommunikation)

EPICO-IT A/S​

Konference og Folkemøde

Lifeboard

B2G-workshop, Sparring og Rådgivning

Partnerskaber

Ørum Advice tror på partnerskaber og netværk. 

Verdensmål 17 som omhandler partnerskaber, er derfor en vigtig del af firmaets strategi – fokus på det strategiske, faglige og på kunderelationen.”

Jeg elsker at videregive min viden og erfaring

Lyt til mine Podcasts

Min mission handler om at bruge min store erfaring fra politik og erhvervslivet til at bygge bro mellem det private og det offentlige. 

Udgangspunktet for mig vil altid være at skabe værdi for kunderne. Jeg bruger min viden, min erfaring, min mavefornemmelse, mine samarbejdspartnere, mit netværk til skabe værdi for mine kunder. Tag noget af den værdi, direkte fra mine to podcasts.

Fra Verdensmål til Virksomhedskultur

Velkommen til “Fra Verdensmål til Virksomhedskultur” – En podcast, der omhandler, hvordan man med hjælp fra FNs Verdensmål kan gøre en forskel som virksomhed, og derfor tage samfundsansvar.

Foretrækker du?

Ørums Kommunekontor

Velkommen til Ørums Kommunekontor – En podcast for dig der ønsker succes med salg til det offentlige eller ønsker information om, hvordan man implementerer FNs Verdensmål på en overskuelig og professionel måde.

Foretrækker du?

Her finder du mig

Adresse
Kontaktoplysninger
sociale medier
Profilbillede af Per

Per Ørum

Ejer af
%d bloggers like this: