Salg til det offentlige

Når man skal handle med det offentlige, og det gælder uanset om det er kommuner, regioner, styrelser eller ministerier, så er det vigtigt at gøre sit hjemmearbejde ordentligt. Man skal sætte sig ind hvilke strategier der opererer udfra, hvad er de optaget af politisk, hvem skal man kontakte, og hvornår er timingen den rigtige. Alle disse spørgsmål kan Ørum Advice hjælpe dig med at finde svar på.

Helt enkelt – starter de fleste forløb med en individuel workshop, som er øremærket jeres specielle branche eller tilknytning til den offentlige sektor. Vi stiller skarpt på, hvordan I kan være med til at løse samfundsmæssige udfordringer med jeres produkt eller ydelse. Det er altid en god indgangsvinkel til dialogen med det offentlige. Vi kigger også på, hvordan langt i er med at få bæredygtighed implementeret i strategien, da det er super vigtigt, når man vil handle med det offentlige. Vi kigger på konkurrencesituation, udbud, om meget mere.

Klik her og få en halv times sparring helt uden beregning

Efter workshoppen skal der følges op, så der kan høstes resultater. Det kan ske på forskellig vis. Enten i form af analyser eller i form af faste opfølgningsmøder, så jeg kan støtte jeres indsats på baggrund af det, som I har lært i forbindelse med workshoppen.

Der er meget at hente, hvis man vil handle med det offentlige – book mig til et uforpligtende møde, så kan vi tale i fortrolighed om jeres muligheder i forhold til at blive endnu bedre til at få offentlige kunder.

%d bloggers like this: