Sammen mod madspild og klimaforandringer

Mindre madspild er den nemmeste indsats i klimakampen. Desværre er Danmarks madspild stigende og de seneste målinger viser, at hele Danmarks totale årlige madspild måler svimlende 873.014 tons, svarende til knap 4 % af Danmarks samlede CO2-udledning. Kampen mod madspild er stået på i snart 16 år og for nyligt har regeringen lanceret Danmarks første nationale madspildsstrategi. Hvad gør de forskellige toneangivende aktører i kampen mod madspild? Og kan vi nå FN’s Verdensmål om at halvere Danmarks madspild inden 2030? Hvad kan måles, kan også mindskes – derfor er standardiseret måling af madspild en del af de vigtige redskaber i værktøjskassen. Danmarks førende toppolitikere, virksomheder og aktører indenfor området giver deres bud på hvordan vi kommer madspild til livs i en dynamisk paneldebat.

Dato

14.06.2024

Tidspunkt

kl. 14:00

 – 

kl. 15:00

Sted

F18: Scenen for Samfundsansvar

Arrangør

Stop Spild af Mad – Dansk Facility Management

Mød bl.a.

Selina Juul (Formand), Stop spild af mad, Ronny Saul (CEO), Jespers Torvekøkken – Helle Lohmann Rasmussen, Direktør i Dansk Facilities Management – John Wagner, Best.Medlem, Madkulturen, VANA og KFI

Moderator

Per Ørum