Mindre madspild er den nemmeste indsats i klimakampen. Desværre er Danmarks madspild stigende og de seneste målinger viser, at hele Danmarks totale årlige madspild måler svimlende 873.014 tons, svarende til knap 4 % af Danmarks samlede CO2-udledning. Kampen mod madspild er stået på i snart 16 år og for nyligt har regeringen lanceret Danmarks første nationale madspildsstrategi. Hvad gør de forskellige toneangivende aktører i kampen mod madspild? Og kan vi nå FN’s Verdensmål om at halvere Danmarks madspild inden 2030? Hvad kan måles, kan også mindskes – derfor er standardiseret måling af madspild en del af de vigtige redskaber i værktøjskassen. Danmarks førende toppolitikere, virksomheder og aktører indenfor området giver deres bud på hvordan vi kommer madspild til livs i en dynamisk paneldebat.
Dato
14.06.2024
Tidspunkt
kl. 14:00
–
kl. 15:00
Sted
F18: Scenen for Samfundsansvar
Arrangør
Stop Spild af Mad – Dansk Facility Management
Mød bl.a.
Selina Juul (Formand), Stop spild af mad, Ronny Saul (CEO), Jespers Torvekøkken – Helle Lohmann Rasmussen, Direktør i Dansk Facilities Management – John Wagner, Best.Medlem, Madkulturen, VANA og KFI