Logo

Events

Folkemøde

Få fuld udbytte af jeres events/deltagelse ved Folkemødet med en eventpakke, der rummer kommunikation/ markedsføring før/under/efter eventet samt praktisk bistand. Vi leverer også moderator til debatter/events.

Konferencer

Få fuld effekt af jeres online kampagner. Vi har god ekspertise til kampagner på Facebook, Instagram, Google Ads samt Emai Flows. Vi har professionel sans for både detaljen og effekten.

Lad Ørum Advice arrangere jeres næste event. Vi kan stå helt eller delvist for planlægning af indhold, rekruttering af keynotes og debattører. Vi har også god erfaring med markedsføring af event på de rette kanaler. Vi stiller også gerne med professionelle og engagerede moderatorer/ordstyrer. 

Events / Folkemøde

Forberedelse inden et arrangement er altafgørende.

Brug værtsskab til at skabe værdi for din virksomhed eller organisation.

Forberedelse er altafgørende i forhold til at få den rette opmærksomhed i forbindelse konferencer, messer og andre event.

Ørum Advice kan være behjælpelig med at arrangere debatter, finpudse budskaberne, sørge for den rette markedsføring eller bidrage som moderator/vært for samtaler/debatter. Vi har erfaring med at arrangere Folkemøde på Bornholm for kunder. Et unikt arrangement, der giver mulighed for at komme tæt på beslutningstagere i det offentlige.

Folkemødet på Bornholm

På folkemødet er der rig mulighed for at markere et budskab i et uformelt miljø. Ørum Advice har erfaring med at arrangere folkemøde og være torvholder både i forhold til det praktiske (deadlines mv.) samt det indholdsmæssige.

Der er meget værdi at hente de tre dage Folkemødet afholdes, men den største værdi ligger i den kommunikationsindsats man yder før, under og efter på sociale medier mv. Der er 2500 events på tre dage i skønne Allinge, så det er vigtigt at sammensætte en slagkraftig og vedkommende kampagne.

Events / Folkemøde
Events / Folkemøde

En konference skal være relevant og give værdi.

En konference skal røre deltagerne, skabe netværk og skabe den rette opmærksomhed om jeres sag og jeres budskab.

Vi bruger vores store netværk til at finde de rigtige oplægsholdere og debattører med noget på hjertet. Vi kan lide at krydre vore konferencer med musik, kunst og kultur, så vi helhedsoplevelsen bliver større, og sikrer at indtrykkene bliveer nemmere at absorbere.

Ordstyrer

Per Ørum

Per Ørum

Founder – Senior Advicer

Per Ørum er en erfaren moderator i forbindelse med konferencer og Folkemødet på Bornholm. Han har fortid som Folketingsmedlem og styrer debatterne med jysk ro og stor indsigt i den politiske verden.