Logo

Events

Folkemøde

Bliv en del af vores scene: Scenen for Samfundsansvar (ESG) på Folkemødet på Bornholm i 2024. Her får i mulighed for at sætte dagsordenen med events, debatter og meget mere.

Konferencer

Lad os arrangere jeres konference og skræddersy den lige efter jeres ønsker. Vi har rig erfaring med at arrangere konferencer og et skarpt netværk til at finde de rette debattører og oplægsholdere med noget på hjerte. 

Mental Talk

Folkemødet Mental Talk bliver igen en realitet i september 2024. Bliv partner og hjælp med at sprede budskabet om at sætte den mentale sundhed på dagsordenen. 

Lad Ørum Advice arrangere jeres næste event. Vi kan stå helt eller delvist for planlægning af indhold, rekruttering af keynotes og debattører. Vi har også god erfaring med markedsføring af event på de rette kanaler. Vi stiller også gerne med professionelle og engagerede moderatorer/ordstyrere. 

Events / Folkemøde

Forberedelse inden et arrangement er altafgørende.

Brug værtsskab til at skabe værdi for din virksomhed eller organisation

Forberedelse er altafgørende i forhold til at få den rette opmærksomhed i forbindelse konferencer, messer og andre event.

Ørum Advice kan være behjælpelige med at arrangere debatter, finpudse budskaberne, sørge for den rette markedsføring eller bidrage som moderator/vært for samtaler/debatter. Vi har erfaring med at arrangere Folkemøde på Bornholm for kunder. Et unikt arrangement, der giver mulighed for at komme tæt på beslutningstagere i det offentlige. I år stiller vi endda med vores egen scene: Scenen for Samfundsansvar. Udover det har vi også erfaring med afholdelse af konferencer. 

Folkemødet på Bornholm

På folkemødet er der rig mulighed for at markere et budskab i et uformelt miljø. Ørum Advice har erfaring med at arrangere folkemøde og være tovholder både i forhold til det praktiske (deadlines mv.) samt det indholdsmæssige. I 2024 stiller vi endda op med vores egen scene: Scenen for Samfundsansvar, hvor vi vil inspirere til at tage samfundsansvar og skabe bedre livskvalitet. 

Der er meget værdi at hente de tre dage Folkemødet afholdes, men den største værdi ligger i den kommunikationsindsats man yder før, under og efter på sociale medier mv. Der er 2500 events på tre dage i skønne Allinge, så det er vigtigt at sammensætte en slagkraftig og vedkommende kampagne.

Events / Folkemøde

En konference skal være relevant og give værdi.

En konference skal røre deltagerne, skabe netværk og skabe den rette opmærksomhed om jeres sag og jeres budskab.

Vi bruger vores store netværk til at finde de rigtige oplægsholdere og debattører med noget på hjertet. Vi kan lide at krydre vores konferencer med musik, kunst og kultur, så vi helhedsoplevelsen bliver større, og sikrer at indtrykkene bliver nemmere at absorbere.

Ordstyrere

Mette Dencker

Moderator

Med Mette som moderator er I garanteret en debat med tilpas blanding af humor, varme, og løsningsfokuserede spørgsmål. Man ser straks hvordan hun med sin coach baggrund, forsøger at samle deltagerne om de værdier de deler, samtidig med hun praktiserer en dynamik, der fremhæver forskellighederne på en måde der gør folk nysgerrige.

Hun lægger stor vægt på balancen mellem deltagernes tryghed og velbefindende og underholdningsværdien.

Eva Kjer Hansen

Moderator

Eva har modereret et utal af events gennem tiden – også internationale. Hun sætter sig ind i emnet og sørger for en frugtbar samtale. Hun er god til at inddrage deltagerne og skabe en positiv og konstruktiv atmosfære. Hendes baggrund er mange års virke i dansk og europæisk politik, herunder en række ministerposter. Hun er uddannet i økonomi og journalistik og holder foredrag,  skriver og sidder i bestyrelser ved siden af hendes job med rekruttering.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Moderator

Simon Emil er en erfaren ordstyrer. Han er garanten for en skarp debat, og understøtter, at der bliver talt om de emner, I gerne vil have diskuteret.

Simon Emil har indsigt i de fleste politiske dagsordener som tidligere topminister, gruppeformand og politisk ordfører. Han er i dag forfatter, foredragsholder og vært på radioprogrammet "Ministertid"

Brian Bruhn

Moderator

Brian Bruhn er en erfaren moderator. Journalistuddannet og med en fortid som nyhedsjournalist og vært på DR, De Bergske Blade og Onlineredaktør på Herning Folkeblad. Brian har endvidere været spillestedsleder på Fermaten i Herning og Eventmager på Herning Bibliotekerne.

Per Ørum

Moderator

Per Ørum er en erfaren moderator i forbindelse med konferencer og Folkemødet på Bornholm. Han har fortid som Folketingsmedlem og styrer debatterne med jysk ro og stor indsigt i den politiske verden.