Logo
WhatsApp Image 2023 02 17 At 5.45.57 PM Removebg Preview

Rådgivning

Det er vigtigt at gøre sit hjemmearbejde ordentligt

Rådgivning & sparring

Når I skal handle med det offentlige, hvad enten det er kommuner, regioner, styrelser eller ministerier, er det afgørende at udføre jeres hjemmearbejde grundigt. I skal forstå hvilke strategier der opereres efter, være klar over deres politiske fokusområder, identificere de rette kontaktpersoner, og vide hvornår timingen er den rigtige. Alle disse spørgsmål kan Ørum Advice hjælpe jer med at finde svar på.

Rådgivning kan eksempelvis være opfølgning på workshoppen. Det sker enten i form af analyser eller faste opfølgningsmøder, så vi kan støtte jeres indsats på baggrund af det, som I har lært i forbindelse med workshoppen.

Fast rådgivning to timer om måneden skaber resultater

Rådgivning og sparring er et vigtigt element efter en gennemført workshop. Vi har god erfaring med at etablere længerevarende relationer med vores kunder. Relationer der varer mindst 12 måneder med eksempelvis 2 times sparring pr. måned. Sparringen er målrettet medarbejdere, der har kontakt med den offentlige kunde, og sikrer jer gradvist mere strategisk kommunikation med jeres kunder.