Logo

Konferencer

Konference

Forberedelse inden et arrangement er altafgørende.

Brug værtsskab til at skabe værdi for din virksomhed eller organisation

Forberedelse er altafgørende i forhold til at få den rette opmærksomhed i forbindelse med konferencer, messer og andre events.

Ørum Advice kan være behjælpelige med at arrangere debatter, finpudse budskaber, sørge for den rette markedsføring eller bidrage som moderator/vært for dine samtaler/debatter. Vi har erfaring med at arrangere forskellige konferencer for og med vores kunder, som skabes lige i den ånd de ønsker.  

En konference skal røre deltagerne, skabe netværk og skabe den rette opmærksomhed om jeres sag og jeres budskab.

Vi bruger vores store netværk til at finde de rigtige oplægsholdere og debattører med noget på hjertet. Vi kan lide at krydre vores konferencer med musik, kunst og kultur, så vi helhedsoplevelsen bliver større, og sikrer at indtrykkene bliver nemmere at absorbere.

Læs om vores forskellige tilbud nedenfor. 

Case 1: Altingets Gård

I Indre København finder du Altingets idylliske, overdækkede gård, som er en ideel ramme til afholdelse af jeres konference. Gården egner sig både til konferencer, hvor opmærksomheden rettes mod scenen og forskellige talere, samt mere sociale arrangementer, hvor netværk og samvær er i fokus. Den kan rumme op til 100 siddende gæster eller 125 stående, og hvis I foretrækker en mere intim atmosfære, kan vi tilpasse rummet efter jeres behov.

Vi tilbyder ikke kun en smuk og overdækket udendørs lokation, men også professionel assistance til at lede arrangementet. En erfaren moderator står til rådighed, og vi kan endda hjælpe med produktionen af indhold til jeres sociale medier under konferencen.

Udover dette kan vi bistå jer med at finde de perfekte oplægsholdere og debattører, der passer til temaet og formålet med jeres konference. Lad os sammen skabe en mindeværdig og vellykket begivenhed i hjertet af København.

Konference

Case 2: Christiansborg

Afhold en enestående konference i de storslåede lokaler og sale på Christiansborg. Et medlem af Folketinget vil fungere som vært for jeres begivenhed, og det er en forudsætning, at konferencen fokuserer på et politisk emne eller en problemstilling. Normalt vil konferencen finde sted i enten Pro D eller Fællessalen, med plads til henholdsvis 71 og 148 deltagere. 

Vi står klar til at bistå med at planlægge konferencens struktur, fra start til slut. Vores hjælp inkluderer også produktion af indhold til jeres sociale medier samt rekruttering af de mest egnede oplægsholdere og debattører til at berige konferencen med meningsfulde perspektiver. Gennem samarbejde og masser af sparring kan vi sammen skabe en mindeværdig og tankevækkende konference i hjertet af dansk politik på Christiansborg.

Fotograf Anders Hviid.

Ordstyrere

Mette Dencker

Moderator

Med Mette som moderator er I garanteret en debat med tilpas blanding af humor, varme, og løsningsfokuserede spørgsmål. Man ser straks hvordan hun med sin coach baggrund, forsøger at samle deltagerne om de værdier de deler, samtidig med hun praktiserer en dynamik, der fremhæver forskellighederne på en måde der gør folk nysgerrige.

Hun lægger stor vægt på balancen mellem deltagernes tryghed og velbefindende og underholdningsværdien.

Eva Kjer Hansen

Moderator

Eva har modereret et utal af events gennem tiden – også internationale. Hun sætter sig ind i emnet og sørger for en frugtbar samtale. Hun er god til at inddrage deltagerne og skabe en positiv og konstruktiv atmosfære. Hendes baggrund er mange års virke i dansk og europæisk politik, herunder en række ministerposter. Hun er uddannet i økonomi og journalistik og holder foredrag,  skriver og sidder i bestyrelser ved siden af hendes job med rekruttering.

Trine Jepsen

Moderator

Trine Jepsen har de seneste 8 år arbejdet målrettet med at tilgængeliggøre nogle af Danmarks mest unikke og historiske rammer igennem et fokus på bl.a. unikke events, kulturturisme samt Kultur & Erhverv-partnerskaber som Fondsdirektør og nu som selvstændig. Med et tidligere virke indenfor både radio og TV, er Trine en erfaren vært & moderator. Trine bestrider en række bestyrelser og er bl.a. formand for TV Midtvest.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Moderator

Simon Emil er en erfaren ordstyrer. Han er garanten for en skarp debat, og understøtter, at der bliver talt om de emner, I gerne vil have diskuteret.

Simon Emil har indsigt i de fleste politiske dagsordener som tidligere topminister, gruppeformand og politisk ordfører. Han er i dag forfatter, foredragsholder og vært på radioprogrammet "Ministertid"

Brian Bruhn

Moderator

Brian Bruhn er en erfaren moderator. Journalistuddannet og med en fortid som nyhedsjournalist og vært på DR, De Bergske Blade og Onlineredaktør på Herning Folkeblad. Brian har endvidere været spillestedsleder på Fermaten i Herning og Eventmager på Herning Bibliotekerne.

Per Ørum

Moderator

Per Ørum er en erfaren moderator i forbindelse med konferencer og Folkemødet på Bornholm. Han har fortid som Folketingsmedlem og styrer debatterne med jysk ro og stor indsigt i den politiske verden.