Logo

Folkemødet

Til Folkemødet i 2024 stiller vi op med vores helt egen scene. Scenen for Samfundsansvar (ESG) har til formål at inspirere til at tage samfundsansvar ved at rykke ESG ud af regnearket og skabe bedre livskvalitet i virkeligheden samt i menneskers hverdag.

Bliv partner og få en overskuelig indgang til deltagelse i Folkemødet på Bornholm. Som partner får I mulighed for at sætte dagsorden ud fra jeres perspektiv med debat, events, netværk og kommunikation før, under og efter Folkemødet.

Vi sørger for scene og al det praktiske omkring afvikling af jeres event. Der sørges også for netværksarrangement, hvor I kan invitere netværk og sikre, at I har et checkpoint ved Folkemødet.

Sammen med de øvrige partnere spiller vi hinanden gode ved at berige hinandens netværk på sociale medier, og på den måde skabe maksimal opmærksomhed omkring vores budskaber.

Vi tilbyder jer to debatter i Folkemøde-programmet (én om fredagen + én torsdag/lørdag) 

Vi kan være behjælpelige med udvikling af debat og event samt sparring og projektledelse (udvikling af debattema, vinkling, rekruttering af debattører og format)

Partnerskaber indeholder (Grundpakke):

 • Fælles scene med central placering (Område F) tæt på Folkemødehuset
 • Fælles markedsføring på LinkedIn og Facebook samt tre opslag pr. partner med grafisk skabelon
 • 2 debatter (I alt 25 slots (7+9+9) Fredag + Torsdag/Lørdag
 • Checkpoint
 • Udarbejdelse af én nyhed/pressemeddelse til hver partner
 • Fælles netværksmøde på stadepladsen – torsdag

 • Fælles bannerkampagne – Altinget – 
 • Placering: Altinget.dk + alle nichemedier
 • Periode: 31/5 – 14/6
 • Bannere: Cross device = banner kører i rotation på desktop, mobil og nyhedsbreve
 • Estimeret antal visninger: Ca 370.000 – 410.000

(Aktivitet på scenen: Torsdag 11-18 – Fredag 9-18 – Lørdag 9-18)

Pris for Grundpakke: Kr. 60.000, – ex. moms

Moderatorer – inkl. briefing 1×45 minutter pr. debat (Fra 5.000,00 kr.)

Udvikling af debat; Sparring og projektledelse (Fra 20.000,00 kr.)

 • Udvikling af debattema, vinkling, rekruttering, format

Foto-videopakke fra debat – inkl. 2 min. resumévideo samt 10 fotos 7.000,00 kr.

 

Velkommen til Scenen for Samfundsanvar på Folkemødet 2024!

Er du passioneret for bæredygtighed, social retfærdighed og fremtidens samfund? Så er dette scenen for dig!

Dyk ned i samfundets hjerte

På Scenen for Samfundsanvar samles visionære tænkere, engagerede borgere samt innovative virksomheder og organisationer for at diskutere, hvordan vi sammen kan skabe et mere ansvarligt og inkluderende samfund.

Samarbejde er nøglen

Vi tror på, at ægte forandring sker gennem samarbejde. Her får du muligheden for at netværke med ligesindede, udveksle ideer og finde nye samarbejdspartnere.

Bliv inspireret

Med et spændende program fyldt med inspirerende talere, workshops og debatter, garanterer vi, at du går herfra med ny viden, inspiration og en fornyet tro på, at vi sammen kan gøre en forskel.

For et bæredygtigt og retfærdigt samfund

Scenen for Samfundsanvar er ikke bare et event – det er en bevægelse. En bevægelse for dem, der ønsker at tage ansvar og være med til at forme fremtidens samfund.

Kom og vær en del af samtalen!

Dit bidrag er vigtigt, og sammen kan vi skabe den forandring, vi ønsker at se i verden.

Ordstyrere

Trine Jepsen

Moderator

Trine Jepsen har de seneste 8 år arbejdet målrettet med at tilgængeliggøre nogle af Danmarks mest unikke og historiske rammer igennem et fokus på bl.a. unikke events, kulturturisme samt Kultur & Erhverv-partnerskaber som Fondsdirektør og nu som selvstændig. Med et tidligere virke indenfor både radio og TV, er Trine en erfaren vært & moderator. Trine bestrider en række bestyrelser og er bl.a. formand for TV Midtvest.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Moderator

Simon Emil er en erfaren ordstyrer. Han er garanten for en skarp debat, og understøtter, at der bliver talt om de emner, I gerne vil have diskuteret.

Simon Emil har indsigt i de fleste politiske dagsordener som tidligere topminister, gruppeformand og politisk ordfører. Han er i dag forfatter, foredragsholder og vært på radioprogrammet "Ministertid"

Mette Dencker

Moderator

Med Mette som moderator er I garanteret en debat med tilpas blanding af humor, varme, og løsningsfokuserede spørgsmål. Man ser straks hvordan hun med sin coach baggrund, forsøger at samle deltagerne om de værdier de deler, samtidig med hun praktiserer en dynamik, der fremhæver forskellighederne på en måde der gør folk nysgerrige.

Hun lægger stor vægt på balancen mellem deltagernes tryghed og velbefindende og underholdningsværdien.

Brian Bruhn

Moderator

Brian Bruhn er en erfaren moderator. Journalistuddannet og med en fortid som nyhedsjournalist og vært på DR, De Bergske Blade og Onlineredaktør på Herning Folkeblad. Brian har endvidere været spillestedsleder på Fermaten i Herning og Eventmager på Herning Bibliotekerne.

Eva Kjer Hansen

Moderator

Eva har modereret et utal af events gennem tiden – også internationale. Hun sætter sig ind i emnet og sørger for en frugtbar samtale. Hun er god til at inddrage deltagerne og skabe en positiv og konstruktiv atmosfære. Hendes baggrund er mange års virke i dansk og europæisk politik, herunder en række ministerposter. Hun er uddannet i økonomi og journalistik og holder foredrag,  skriver og sidder i bestyrelser ved siden af hendes job med rekruttering.

Per Ørum

Moderator

Per Ørum er en erfaren moderator i forbindelse med konferencer og Folkemødet på Bornholm. Han har fortid som Folketingsmedlem og styrer debatterne med jysk ro og stor indsigt i den politiske verden.