Politisk Interessevaretagelse – Public Affairs

Jeg har stor erfaring fra det politiske liv efter min knap ti år i toppolitik. Når jeg går ind i et kundeforhold, så stiller jeg den erfaring, min viden og mit netværk til rådighed for min kunde. Det er ikke alt jeg siger ja til – det er vigtigt i denne branche at have sin personlige integritet med sig. Men jeg ser en stor opgave og udfordring i at bruge min unikke erfaring fra det politiske til at bygge bro mellem det private og det politiske. Jeg betragter mig mere som rådgiver fremfor som lobbyist i den sammenhæng.

Læs om min mission og mine personlige værdier her

Der er ikke to sager, der er ens. Derfor tilbyder jeg individuel rådgivning øremærket præcis den opgave, der skal løses. Der er mange greb i skuffen. Det kan være 1:1 møder med beslutningstagere, det kan være foretræde for et udvalg, det kan være en særlig kommunikationsindsats, det kan være deltagelse i et event eller afholdelse af en konference.

Ræk ud efter mig, tilbyder uforpligtende sparring omkring din opgave, der skal løses og en helt ærlig forventningsafstemning i forhold til om jeg er den rette rådgiver til den konkrete opgave.

Klik her hvis du ønsker en times sparring – helt uforpligtende og uden beregning

%d bloggers like this: