Logo

Public Kommunikation

Ørum Advice er et kommunikationsbureau født ud af et ønske om at inspirere virksomheder til at tage samfundsansvar. Kommunikation handler idag ikke om din virksomheds egne udfordringer, men istedet om hvilke samfundsmæssige udfordringer din virksomhed kan være med til at løse. Der er mange greb i skuffen, ræk ud efter os, så finder i fællesskab med jer løsninger, der kan sikre en effektfuld kampagne rettet mod jeres målgruppe.

Kommunikation

Formål

Sæt ord på jeres mission og vision. Hvad er det for en samfundsmæssig udfordring, som din virksomhed er med til at løse. Hvad er det der gør medarbejderne stolte af at arbejde i jeres virksomhed.

Noun Workshop 4199909

Workshop

Individuel workshop med fokus på at finde jeres indgang til det offentlige. Bliv klog på strategier, årshjul, politisk dagsorden og organisation hos din offentlige kunde.

Noun Advice 2573745

Rådgivning

Rådgivning kan være opfølgning på workshoppen. Enten i form af analyser eller i form af faste møder, hvor vi støtter jeres strategiske indsats over for jeres offentlige kunder.

Noun Text 2534831

Tekstpakke

Send jeres budskab med større effekt ved at lade Ørum Advice skrive jeres tekster til sociale medier, pressemeddelelser, nyheder, artikler, nyhedsbreve mv. Vi tilbyder den rette tekstpakke tilpasset jeres behov.

Noun Megaphone 5355471

Public Affairs

Der er ikke to sager, der er ens. Derfor tilbyder vi individuel rådgivning øremærket præcis den opgave, der skal løses. Vi har mange års konkret politisk erfaring fra både landspolitik og kommunalpolitik repræsenteret.

Kommunikation

Advertorials

Ørum Advice samarbejder med Altinget.dk og tilbyder annoncørbetalt indhold i Altinget Magasin og på fagportalerne på nettet. Dette er et ganske effektfuldt sted at få opmærksomhed og sætte dagsorden overfor offentlige kunder.

Noun Politics 2614284

Events / Folkemøde

Få fuld udbytte af jeres events/deltagelse ved Folkemødet med en eventpakke, der rummer kommunikation/ markedsføring før/under/efter eventet samt praktisk bistand. Vi leverer også moderator til debatter/events.

Kommunikation

Online Marketing

Få fuld effekt af jeres online kampagner. Vi har god ekspertise til kampagner på Facebook, Instagram, Google Ads samt Emai Flows. Vi har professionel sans for både detaljen og effekten.

Kommunikation

Få succes med den rette strategi.

Salg og Kommunikation til det offentlige

Det offentlige Danmark køber ind for næsten 400 milliarder kroner hvert år. Ørum Advice har specialiseret sig i at rådgive virksomheder, der handler med det offentlige. Der er mange varer på hylden, så kontakt os og få et bud på, hvordan du bedst kan tilrettelægge en kampagne rettet mod det offentlige. Vi hjælper også virksomheder eller organisationer, der ønsker at afholde konferencer, events eller deltage ved Folkemødet på Bornholm. Kontakt os og få en halv times sparring helt uforpligtende.

Vores mål er at få virksomheder til at tage samfundsansvar

Vi har hjulpet en lang række virksomheder

B2G-Workshop, Sparring og Rådgivning (Abonnement)

WhatsApp Image 2023 02 21 At 1.15.29 PM

Konferencer samt varetagelse af Kommunikation, Presse og Marketing ved Folkemødet for Mental Sundhed.

3

Konference, Folkemøde, B2G-Workshop, Analyser, Advertorial, Sparring og Rådgivning (Kommunikation)

4

B2G-workshop, Sparring og Rådgivning

Teamet

Per Ørum

Founder – Senior Advicer

Rasmus Frydensberg

Digital Advisor – Tekstforfatter

Randi Dahlgaard

Grafiker og Digital Konceptudvikler