Logo

Om Ørum Advice

Ørum Advice er et kommunikationsbureau med særligt fokus på bæredygtighed og Public Kommunikation – Kommunikation rettet mod det offentlige. Vi bygger vores forretning på stærke værdier, hvilket kommer til udtryk i vores mission om at inspirere virksomheder til at tage samfundsansvar. Vi er et team med forskellige kompetencer, hvilket giver os mulighed for at tilrettelægge den rette kampagne for kunderne. Sikre den rigtige implementering af bæredygtighedsindsatserne eller organisere det effektfulde event for vores kunder.

Ørum Advice er stiftet af Per Ørum i sommeren 2020, midt i en hård tid med Corona, med base i Herning. Ørum Advice navigerer som alle andre virksomheder i en tid med store internationale kriser og forandringer. For at sætte ret kurs er det vigtigt at have styr på værdierne og på retningen. Vores ønske om at bidrage til at vores børn og børnebørn overtager en bedre klode i både fysisk og etisk forstand er en væsentlig del af vores DNA.

Teamet

Per Ørum

Founder – Senior Advicer

Rasmus Frydensberg

Digital Advisor – Tekstforfatter

Randi Dahlgaard

Grafiker og Digital Konceptudvikler

Victor O. Christensen

Victor O. Christensen

Praktikant fra IBA Erhvervsakademi, Kolding

Per Ørum

Founder – Senior Advicer

Mobil: 50 20 75 15
E-mail: per@orumadvice.dk
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/perorum/

Klaus Bondam

Senior Advisor – Moderator

Telefon: 40 70 83 65
E-mail: kontakt@orumadvice.dk
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/klausbondam/

Rasmus Frydensberg

Digital Advisor – Tekstforfatter

Mobil: 25 33 90 93
E-mail: kontakt@orumadvice.dk
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/rasmus-frydensberg-9294b4247/

Founder Per Ørum

Jeg har mange års politisk erfaring. En erfaring jeg bruger til at rådgive virksomheder. Jeg har siddet knap syv år i Folketinget (2005-2011), og er nu politisk aktiv som kommunalpolitiker i Herning Kommune, hvor jeg bor. Mit engagement for bæredygtighed startede for knap tyve år siden, hvor jeg som Klima, Miljø- og Energiordfører arbejdede intenst med det grønne område, og deltog ved flere af FN´s Klimatopmøder.

Jeg har også mange års erhvervserfaring indenfor salg og kommunikation. Har bl.a. hos både WannaSport og Unisport erfaring med at handle med det offentlige.

Skal man koge min karriere ned til få ord, så handler den om salg, politik, kommunikation, strategi og sport. I offentligheden er jeg mest kendt for mine knap syv år som medlem af folketinget. Men jeg har også stor erfaring fra erhvervslivet, både når det gælder BtoC, BtoB og BtoG.

Min erhvervsmæssige erfaringer kan jeg tage med mig ind i mit arbejde i dag, hvor ansvar har været grundstenen i min karriere, som kan ses her.

Wannasport

Project Manager 2015 – 2018

WannaSport er en populær sportsapp, hvor man kan booke sportsfaciliteter via sin mobiltelefon. Vi lavede aftaler med omkring 15 kommuner, som gav borgerne adgang til sport

Unisport Scandinavia

Sales Manager 2018 -2020

Unisport er nordens største leverandør af sportsfaciliter. Her solgte jeg kunstgræsbaner og andre udendørs sportsanlæg til sportsklubber og kommuner. Udover salg tog jeg mig også af afgivelse af tilbud ved udbud

Politisk karriere

Jeg blev valgt til Folketinget ved folketingsvalget i 2005, og var medlem indtil valget i 2011, hvor jeg trods næsten 5000 personlige stemmer ikke opnåede genvalg. I efteråret 2021 gjorde jeg politisk comeback ved kommunalvalget og blev valgt til byrådet i Herning Kommune.

Her er jeg udover at være gruppeformand, også næstformand i økonomi, erhverv- og uddannelsesudvalget samt medlem af beskæftigelsesudvalget mv.

Jeg har i min politiske karriere repræsenteret Danmark og Folketinget ved FNs Generalforsamling i New York samt ved flere af FNs Klimatopmøder.

CSR: Jobbanken/Mental Talk

Ved Folkemødet for Mental Sundhed – Mental Talk stillede Ørum Advice med sit eget hold til et løb mod ensomhed. På holdet var der flere jobkunder fra Jobbanken i Herning, der hjælper Førtidspensionister i job. Besøg Job-banken her