Logo

Mental Talk

Foto: Thomas Rask

Vi bryder tabuet om mental mistrivsel

Ørum Advice er stolte af at være faste samarbejdspartnere med det årlige folkemøde Mental Talk, som gennem events, debatter og oplæg sætter fokus på at bryde tabuet om mental mistrivsel. 

Under folkemødet står vi for marketing, kommunikation og presse, og vi hjælper også med at finde relevante oplægsholdere og debattører, som kan være med til at sætte dagsordenen. 

Et folkemøde med hjertet på det rette sted

Mental Talk er skabt med ambitionen om at sprede opmærksomhed om den igangværende debat og øge forståelsen for den indflydelse, som indsatsen for mental sundhed har på samfundet og den enkelte person. 

Ønsket er at skabe et frirum og et talerør for mennesker, som har oplevet livet på godt og ondt, og har haft den mentale mistrivsel helt inde på livet. 

Særligt sætter de fokus på børn og unges mentale trivsel, som i de seneste år har skabt stor debat. 

Foto: Thomas Rask

Vil I være partnere?

I 2024 finder Mental Talk igen sted fra den 12. til 14. september i Herning. Her er der særligt fokus på børns trivsel og det særligt tabubelagte emne om trivsel på arbejdspladser. 

Brænder du/I også for at fremme en kultur med mental sundhed, og har et særligt budskab I ønsker at videregive, så kan I blive partnere i 2024. Læs mere her: https://mentaltalk.dk/partner/

 

Foto: Kibæk Fotoklub