Logo

Coding Pirates indgår samarbejde med Ørum Advice

Kommunikationsbureauet Ørum Advice og Foreningen Coding Pirates kan med stolthed præsentere et samarbejde. Med dette partnerskab bliver Ørum Advice en del af besætningen, der arbejder for at skabe bedre vilkår for børn og unges it-kreativitet og digitale dannelse i en verden under konstant forandring.

Coding Pirates er en frivillig almen-velgørende forening, som siden 2014 har arbejdet for at fremme børns viden og interesse for it og teknologi. Det foregår primært gennem klubaftenerne, hvor børn og unge mellem 7 og 17 år mødes og danner et fællesskab med læring, leg og det at eksperimentere med teknologi som omdrejningspunkt. Målet er, at børnene får et godt udgangspunkt i en fremtid, som i stigende grad er præget af digitalisering. Foreningen har i dag lokalforeninger i størstedelen af landet og drives af frivillige, der alle har vidt forskellige baggrunde, men som deler en fælles passion for at give deres viden om teknologi videre.

Ørum Advice er stolte af at kunne støtte foreningen og på den måde være med til at styrke børn og unges digitale dannelse. Samarbejdsaftalen med Ørum Advice indebærer bl.a. et sponsorat samt en Public Affairs indsats med det klare mål at hjælpe Coding Pirates på Finansloven, så der kan skabes en stabil drift af sekretariatet og stabilitet til at kunne nå længere ud med deres budskab til glæde for endnu flere børn og unge. Ørum Advice har stor erfaring med Public Affairs-opgaver, og vil bl.a. indgå i dialog med relevante politkere på Christiansborg, for at nå ud med budskabet om Coding Pirates og forhåbentlig give dem en plads på finansloven.