Logo

Nyt strategisk samarbejde bringer kunder hos Ørum Advice tættere på beslutningstagerne.

DK Indkøb og Ørum Advice indgår strategisk samarbejde om rådgivning til B2G-kunder – leverandørerne til den offentlige sektor.

Ørum Advice, der er stiftet at det tidligere folketingsmedlem Per Ørum, har indgået en strategisk alliance med DK Indkøb, der er specialiseret i nyheder til leverandører i den offentlige sektor. DK indkøb er en del af DK Medier, som er et mediehus, der leverer nyheder og vigtig viden til beslutningstagere i den offentlige sektor.  Det sker fra seks digitale og trykte medier, og til 50.000 daglige læsere af nyhedsbreve. 

”Ørum Advice er bygget op omkring en forretningsmodel, der tager udgangspunkt i at skabe størst mulig kundeværdi. Jeg stiller mit netværk, min politiske erfaring, min ekspertise omkring det offentlige samt mine partnerskaber til rådighed for mine kunder, og i det koncept passer DK Indkøb perfekt ind. DK Indkøb bidrager med stor faglighed og stor gennemslagskraft i forhold til beslutningstagerne, så vi nu i fællesskab kan tilbyde B2G-kunder rådgivning, mere viden samt markedsføring i en samlet pakke”

Per Ørum betegner den fælles pakkeløsning fra de to virksomheder, som det stærkeste produkt på markedet for virksomheder, der gerne vil have succes med salg til det offentlige marked.

”Tro mod min forretningsmodel vil rabatten på DK Mediers produkter som f.eks. banner og sponsoreret indhold blive formidlet direkte videre til mine kunder, uden at jeg skal have andel deri. Glæder mig til at møde markedet sammen med DK Medier, som er blandt de allerstærkeste medier, når det gælder markedsføring og viden på det offentlige område, siger Per Ørum.”

Per Ørum vil desuden bidrage med klummer og kommentarer på DK Indkøb, hvor han trækker på sine indsigt fra den daglige rådgivning af B2G-virksomheder. 

DK Indkøb er et forholdsvis nyt initiativ, som med mere viden og indsigt skal gøre det lettere for private virksomheder at handle med kommuner, regioner og stat. Mediet har netop ansat fast journalist, Anders Munk Povlsen, som arbejder fra redaktionslokalerne i Aarhus.

Man kan få en halv times gratis sparring med Per Ørum om bl.a. dette tilbud her: https://orumadvice.dk/kontakt/

196125897 4244354938941264 4338360475852673027 N