Logo

Ørum Advice søger praktikant fra videregående uddannelser til januar 2024

Drømmer du om at blive en del af et voksende kommunikationsbureau og prøve kræfter med public affairs? Har du flair og interesse for kommunikation og vil være med til at inspirere virksomheder til at påtage sig samfundsansvar? Så er det måske netop dig, vi søger hos Ørum Advice.

Vi søger en dygtig og engageret praktikant til at blive en del af vores team i en praktikperiode på 3 måneder. Som praktikant hos Ørum Advice får du mulighed for at indgå i en varieret og spændende hverdag, hvor du skal hjælpe med kundeopgaver såsom udarbejdelse af tekster til sociale medier, websider, nyhedsbreve og pressemeddelelser. Du vil deltage i spændende projekter og vil også blive involveret i planlægningen af begivenheder, herunder brainstorming i forhold til indhold, dialog med oplægsholdere og debattører mv.

Udover at specialisere sig i public affairs (rådgivning og markedsføring) for virksomheder, der primært handler med det offentlige, arrangerer Ørum Advice også konferencer og begivenheder. Dette inkluderer blandt andet deltagelse på Folkemødet på Bornholm, hvor vi har vores egen scene samt Mental Talk, et folkemøde om mental sundhed i Herning, hvor Ørum Advice håndterer kommunikation, markedsføring, presse og fundraising.

Vi forventer:

  • Du er studerende på en videregående uddannelse og har interesse samt kompetencer inden for markedsføring og kommunikation 
  • Du har interesse og kendskab til samfundsforhold (public affairs)
  • Du mestrer skriftlig formidling og kan kommunikere komplekse emner på en letforståelig måde
  • Du er god til at arbejde selvstændigt og kan også arbejde i et team i en hverdag, der til tider kan foregå i et højt tempo.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen

Praktik-aftalen er ulønnet, men vi tilbyder at afholde omkostninger til transport og andre omkostninger, der er relateret til praktikopholdet.

Læs mere om Ørum Advice på www.orumadvice.dk

Du er også meget velkommen til at skrive på per@orumadvice.dk eller ringe på 50207515, hvis du ønsker yderligere information.