Logo

Vellykket Verdensmåls-brainstorm ved Klimafolkemødet i Middelfart

Ørum Advice var igen repræsenteret ved Klimafolkemødet i Middelfart med sin Verdensmåls-workshop SDG365.DK. AP Services fra Sørvad i Herning Kommune stillede op som case, og satte gang i rigtige gode snakke om forskellige områder, hvor man kunne prioritere sin indsats med verdensmålene.

Måske var det for at spare på Co2-udslippet at strømmen ikke virkede, så præsentationerne blev lidt mere autentiske og deltagerne ved workshoppen måtte rykke lidt tættere sammen, da først Per Ørum gav et indlæg omkring hans metode til at implementere verdensmål. Han stillede spørgsmålet om vi mon ikke kunne gøre en større forskel, hvis vi definerede vores egne mål inspireret af FN’s Verdensmål.

Derefter fik Founder og Partner i AP Services, Allan Pedersen ordet, og han kunne berette at AP Services eksporterer omkring 90% af deres varer. AP Services leverer præhospitalt udstyr til katastrofeområder, krigszoner og offshore-industrier. Virksomheden er en betroet samarbejdspartner for både NATO, FN, Røde Kors samt det danske forsvar og politi

Workshoppen består af de 17 standere – én for hvert verdensmål og de 169 delmål som post-it notes på papstanderne.
Allan Pedersen fra AP Services gav en præsentation af virksomheden der har en mission om at redde liv i verdens brændpunkter.

Firmaet fra det midt-vestjyske område var godt repræsenteret med medarbejdere og desuden var der flere, der kom udefra og blev ”medarbejdere” for en dag. Netop disse input udefra var meget interessante og vil nu indgå i arbejdet med at udfærdige en ny bæredygtighedsstrategi hos AP Services.

Workshoppen ”SDG365.DK” er ét af markedets mest intuitive redskaber til at overskue de 169 delmål, der ligger under de 17 verdensmål. Der er en papstander for hvert verdensmål med post-it notes for hvert delmål. Disciplinen er så at relatere sine egne processor og sin egen hverdag med de mange delmål, og på den måde bidrage til at formulere konkrete actions der bliver til virksomhedens egne bæredygtighedsmål inspireret af FN´s Verdensmål.

Der var meget inspiration og gode diskussioner ved den store SDG-brainstorm
Per Ørum instruerer i workshoppen “SDG365.DK” ved Klimafolkemødet

Trods manglende strøm, så lykkedes det at gennemføre workshoppen, så deltagerne helt sikkert blev klogere på de mange delmål, og AP Services fik værdifuld input til det videre arbejde, og Ørum Advice fik mod på at vende tilbage til Middelfart og Klimafolkemødet igen næste år med Verdensmåls-workshoppen ”SDG365.DK”, der har til formål at forvandle verdensmål til virksomhedskultur

Emner som krav til leverandører, intern uddannelse af medarbejdere, partnerskaber, affald m.v. skabte grundlag for nogle gode drøftelser, der var meget inspirerende for det videre arbejde. 

Per Ørum ved den “ambulance” som AP Services havde medbragt til Folkemødet. Det udstyr man ser i ambulancen bliver leveret af AP Services.
Natasha Hingebjerg, Head of Marketing hos AP Services er torvholder hos firmaet og hun ses her med Per Ørum ved årets store klimaevent i Middelfart.
304962173 5554745011235196 1656030249715938181 N